Poll ver Doodle

Heeft u al eens een uitnodiging ontvangen met een link naar ‘Doodle’? De Statengriffie heeft een proefabonnement op de professionele versie en wil graag uw bevindingen peilen.

‘Doodle’ is een digitale agenderingsinstrument, dat het mogelijk maakt verschillende datumopties voor te leggen aan groepen mensen in een beveiligde omgeving.

De Statengriffie is zelf enthousiast over dit instrument en wil graag van u weten of u uit de voeten kunt met ‘Doodle’. In de wandelgangen vernemen wij tot nu toe positieve geluiden, maar wij horen ook dat een aantal van u het fijn zou vinden als een eenmaal ‘geprikte’ datum, ook nog wordt bevestigd met een outlook vergaderverzoek.

Om deze en andere geluiden te verifiëren start de griffie in januari met een kleine ‘poll’ waarin u kunt aangeven of u fan bent of niet. Deelnemen kost slechts 5 minuten, en stelt ons in staat u beter van dienst te zijn.

Mocht u vragen hebben over de wijze waarop de statengriffie afspraken plant, dan kunt u contact opnemen met Annelies Stroobach. Haar e-mailadres is annelies.stroobach@flevoland.nl en telefoonnummer 0320-265705.