1. Nieuw commissiegriffiers voor B&S en R&L

Nieuwe commissiegriffiers voor B&S en R&L
Door de komst van Bert Kunnen krijgen de commissies Bestuur & Samenleving en Ruimte & Leefomgeving een nieuwe commissiegriffier. Renzo Kalk wordt de commissiegriffier van R&L en Bert Kunnen van B&L. Bert neemt ons mee in zijn introductie.

 Velen verlangen naar hun pensioen. Slechts  vijf procent van de mensen werkt door na hun 65-ste. Toen ik onlangs 63 werd mijmerde ik voor het eerst over een camper en andere pensioenverlangens.  Maar ze kwamen niet bij mij binnen.

 foto.bert

Zolang ik gezond mag blijven en energie heb is werken voor mij ook een soort ‘Zwitser- leven-gevoel’. Maar dan wel in goede balans met mijn politieke ambities voor Meppel, waar ik raadslid ben geworden.

Mijn nogal uitdijende gezin (vijf kinderen en tien kleinkinderen) zorgt daarnaast voor het aanboren van jeugdig elan in mijn wat vergrijsde geest. Voor deze verrijking van mijn bestaan neem ik ook volop de tijd.

Het zal u misschien verbazen  dat ik begin dit jaar toch  met pensioen ben gegaan. De omstandigheden bij mijn werkgever leiden tot wederzijds genoegen tot die keuze. Na zeven jaar nam ik afscheid  als raadsgriffier van Coevorden. Mijn  40-jarige bagage, waarvan  35 in het openbaar bestuur, werd vervolgens gespot door uw griffier Amanda Kost. 

En na een goed gesprek zat ik binnen  enkele dagen als uw (interim)commissiegriffier in Flevoland. Mijn opdrachten liggen met name bij Bestuur & Samenleving, Planning & Control, Europa en de Rekenkamer.

Ik wens u een goede politieke oogst toe in dit laatste statenjaar en mijzelf een nuttig en prettig bestaan in deze boeiende provincie.