Passie voor Flevoland

  • 22 september 2018 16:00 t/m 23 september 2018 18:00
  • locatie: Wijkcentrum de Windhoek (Ringdijk 187)
Direct opslaan in uw agenda

 

Graag nodigen wij u uit  voor een nieuwe aflevering van  Passie voor Flevoland: ´Straat op de kaart´ in Lelystad-haven op zaterdag 22 en zondag 23 september a.s.

 

Het publiek gaat o.l.v. een gids op pad en komt langs verschillende locaties met optredens die worden uitgevoerd door bewoners en/of lokale amateurkunstenaars, die hebben samengewerkt met professionele kunstenaars. Zij vertellen verhalen uit de wijk met dans, theater, poëzie, beeldende kunst en muziek.

 

Passie voor Flevoland is een productie van het provinciale Centrum Amateurkunst Flevoland (CAF), dat dankzij een subsidie van de provincie Flevoland wordt gerealiseerd.

 

Passie voor Flevoland reist door de provincie op zoek naar bijzondere locaties en sterke lokale verhalen om deze met de kunsten te vertellen aan het publiek. De productie wordt steeds in samenwerking met lokale partners georganiseerd.

Lelykracht en #Loods 32 zijn de partners in Lelystad. Zo wil CAF met haar lokale partners uit Lelystad de komende jaren meerdere straten en hun bewoners in de spotlights zetten. Het zijn hún verhalen die je dankzij de kunsten als publiek meemaakt. De deelnemende kunstenaars laten zich inspireren door hun levensverhalen.

 

Wilt u gebruik maken van deze uitnodiging, stuurt u dan een mail met naam, telefoonnummer en gewenste dag en starttijd (22 en 23 september om 16.00 , 16.20, 17.00,17.20 uur, duur van de route is circa 90 minuten) naar straatopdekaart@lelykracht.nl en vermeld daarbij uw naam en aantal personen, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. U kunt zich minimaal 5 minuten voor aanvang melden bij Wijkcentrum de Windhoek; Ringdijk 187.

 

Hopend u te kunnen ontvangen bij deze editie van Passie voor Flevoland: ‘Straat op de kaart’ in Lelystad-haven.

 

 

Met vriendelijke groet,

mede namens Lelykracht en #Loods32,

 

 

 

Akke Wiersma                                                                                Myriam Cloosterman

Directeur Stichting de Kubus/CAF                                         Projectleiding Passie voor Flevoland