POP3 Evenement Flevolandbouw: waar het staat en waarheen het gaat

  • 12 december 2018 14:30 tot 21:30
  • locatie: De Beleving, Winkelweg 61, Zeewolde
Direct opslaan in uw agenda

Datum:          12 december 2018

Tijdstip:          Middagprogramma van 14.30 – 18.00 uur

                       Avondprogramma van 17.30 – 21.00 uur

Locatie:          De Beleving, Winkelweg 61, Zeewolde

 

Over Flevolandbouw en kansen benutten

Waar het staat en waarheen het gaat’

 

Landbouw is een van de pijlers van de Flevolandse economie. We zijn trots op de goede naam van onze agrarische sector en de producten van Flevolandse bodem.

De provincie jaagt innovaties in de sector aan en stimuleert duurzaamheid. Daarbij zetten we Europese middelen in via het plattelandsontwikkelingsprogramma (POP3), experimenteren we via de proeftuinen van het programma Landbouw Meerdere Smaken met de inzetbaarheid van nieuwe ontwikkelingen en jagen innovaties aan die tijdens de Floriade 2022 in Almere een podium kunnen krijgen.

 

Op 12 december willen we de huidige stand van zaken en toekomstige ontwikkelingen en mogelijkheden in de sector voor het voetlicht brengen.

Het middagprogramma is gericht op de Flevolandse agrariërs. In verschillende workshops worden best practices en ontwikkelingen gepresenteerd en is er ruimte voor interactie en kennisuitwisseling. Aan het eind van het programma is er gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten.

Het avondprogramma is vooral gericht op de bestuurlijke en politieke aspecten van de ontwikkelingen in de landbouw en de rol die verschillende provinciale organisaties daarbij kunnen spelen.

 

Provinciale Statenleden worden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij dit evenement, met name bij het avondprogramma. Uiteraard zijn ze ook van harte welkom om (een deel van) het middagprogramma bij te wonen.

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo