AFGELAST debat Stadmakerij 'Verkiezingen PS 2019'

  • 18 maart 2019 19:30 tot 21:00
  • locatie: FlevoMeer bibliotheek, Lelystad, De Promesse 4
Direct opslaan in uw agenda

18 maart 2019 15.00 uur : Persbericht:

Provincie Flevoland heeft, in navolging van politieke partijen, naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Utrecht  besloten de campagneactiviteiten in het kader van de Statenverkiezingen te staken. Dit behelst ook dat het debat van hedenavond van de Stadmakerij in de FlevoMeer Bibliotheek te Lelystad geen doorgang zal vinden.

 

Verkiezingen PS 2019: De provincie is dichterbij dan je denkt!

Op 20 maart gaat u naar de stembus om uw stem uit te brengen voor de Provinciale Staten. Wilt u de partijen beter leren kennen, kandidaten ontmoeten. Kom dan 18 maart naar de bibliotheek in Lelystad.

Thema’s van de avond zijn:

  • Natuur / landschap (nat. Park e.d.)

  • Lelystad Next Level

  • Kunst en cultuur (bv. Batavialand)

  • Duurzaamheid

Er valt echt iets te kiezen, want de verschillende politieke partijen hebben ieder hun eigen plan voor de toekomst van Flevoland. Als je daar meer over wilt weten, kom dan in de laatste weken voor de verkiezingen naar de infomarkt bij jou in de buurt. Geen tafel met 15 ‘pratende hoofden in pak’ deze avond, maar een levendige mierenhoop van activiteiten. Je kunt direct en persoonlijk in gesprek gaan met kandidaten voor Provinciale Staten. Of je informeren bij maatschappelijke groepen die ook met de ontwikkeling van Flevoland bezig zijn. Hoe denken zij over wat de provincie voor jou kan betekenen? Steek je licht op in korte, scherpe debatjes tussen de toekomstige politici of praat gewoon zelf mee.

Kortom: bijeenkomsten die de provincie dicht bij brengt en jou als kiezer boeiende informatie oplevert om je keus voor 20 maart te bepalen. Georganiseerd door de Stadmakerij.

Je bent van harte welkom!