Uitnodiging voorronde Kunstbende Flevoland

Uitnodiging voorronde Kunstbende Flevoland

 • 07 april 2019 12:00 tot 18:00
 • locatie: Cultureel Centrum Corrosia, Markt 43, 1354 AP, Almere
Direct opslaan in uw agenda

Met veel plezier nodigen wij u uit voor de Voorronde van Kunstbende Flevoland, die plaatsvindt op zondag 7 april 2019 in Corrosia Theater, Expo & Film te Almere.

Wilt u jong Flevolands talent zien schitteren en supporten? Kom dan naar de voorronde. Laat ons uiterlijk 4 april weten of u komt en wij zetten u (plus eventuele introducé) op de gastenlijst. Aanmelden kan via: flevoland@kunstbende.nl.

Datum: 7 april 2019

Locatie: Corrosia Theater, Expo & Film

Deur open: 11.30 uur

Start programma: 12.00 uur

Prijsuitreiking: 17.00-18.00 uur

Kunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong creatief talent in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar. Jongeren kunnen gratis deelnemen in één of meerdere categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater.

Tijdens de voorronde op 7 april zullen ruim 150 jongeren meedoen om hun eigen kunstwerk, choreografie, korte film, gedicht, theaterstuk of liedje te presenteren. De originaliteit staat immers centraal!

Na de voorronde stromen de 1e prijswinnaars van elke categorie door naar het Kunstbende Young Creators Festival op zaterdag 29 juni 2019 in de Westergasfabriek in Amsterdam. Wie daar naar huis gaat met de 1e prijs staat op één van de acht mainstages, zoals Mysteryland 2019, Oerol 2020, International Film Festival Rotterdam 2020 of Stedelijk Museum Amsterdam. Ook treden alle landelijke winnaars op in What’s Happening, de creatieve area op Lowlands die mogelijk is gemaakt door Rabobank.

We hopen u te mogen verwelkomen bij de voorronde!

Met vriendelijke groet,

Ronald Venrooy, directeur Corrosia Theater, Expo & Film

Akke Wiersma, directeur CAF (CAF maakt onderdeel uit van Stichting de Kubus)                  

Terug

  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  •  
  •  
  •  
  •  
  •