Informatiemarkt voortgang project Oostvaardersplassen/Almeersepoort

Informatiemarkt voortgang project Oostvaardersplassen/Almeersepoort

  • 19 mei 2019 11:00 tot 12:00
  • locatie: Natuurbelevingscentrum "De Oostvaarders", Oostvaardersbosplaats 1, 1336 RZ Almere
Direct opslaan in uw agenda

Uitnodiging Informatiemarkt Project Almeersepoort

Hierbij nodigen wij u graag uit voor een informatie-expo over Project Almeersepoort.

Deze vindt plaats op zondag 19 mei van 11.00 tot 12.00 in het Natuurbelevingscentrum De Oostvaarders aan de Oostvaardersbosplaat in Almere tijdens het evenement Rolling Nature, dat ook op die dag plaatsvindt. Zo kunt u het nuttige met het aangename verenigen.

Voor deze mini-expo worden raadsleden van Gemeente Almere en Statenleden van Provincie Flevoland uitgenodigd. Project Almeersepoort is een sleutelproject in het kader van Almere 2.0 programmalijn 4 en wordt gefinancierd uit het Fonds Verstedelijking Almere. U bent van harte uitgenodigd om daar kennis te nemen van en vragen te stellen over de voortgang van het project Oostvaardersplassen/Almeersepoort. Voor inhoudelijke informatie verwijzen we naar de bijlagen.

We kijken uit naar uw bezoek!
Projectorganisatie Almeersepoort

                                    ,

                                                        

 

Terug