Inwerkprogramma: van Buiten naar Binnen!

  • 12 juni 2019 15:30 tot 18:00
  • locatie: Provinciehuis, Rietkerkzaal
Direct opslaan in uw agenda

Programma:

Deel 1: Onder de bezielende leiding van Ferenc van Damme (communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter, beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel, winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam) gaan we in discussie over hoe we de kracht van de samenleving (beter) kunnen benutten!

Deel 2: Serious game ‘Blik op bestuur’: met elkaar spelen we deze game die ons helpt in gesprek te gaan over nieuwe manieren van samenwerking tussen overheid en samenleving en wat dat betekent.

Aanmelden kan tot 7 juni 2019.

Wij vragen u ter voorbereiding op de bijeenkomst een testje te doen. Ga hiervoor naar de volgende link: http://www.motivaction.nl/mentality/de-mentality-test, en klik vervolgens op ‘Doe de Mentality-test.’ U krijgt direct de uitslag en een altijd kloppend plaatje van de stijl van het interieur van uw eigen huis! Onthoud de uitslag, of print en neem mee naar de bijeenkomst.