Inwerkprogramma: van Buiten naar Binnen!

Inwerkprogramma: van Buiten naar Binnen!

  • 12 juni 2019 15:30 tot 18:00
  • locatie: Provinciehuis, Rietkerkzaal
Direct opslaan in uw agenda

Programma:

Deel 1: Onder de bezielende leiding van Ferenc van Damme (communicatiestrateeg, energetisch therapeut, dichter, beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie' bij de provincie Overijssel, winnaar van de Galjaard Prijs 2016 voor beste communicatie in de non-profit sector en de enige ambtenaar in Nederland met 3 Grammy nominaties en een Edison op zijn naam) gaan we in discussie over hoe we de kracht van de samenleving (beter) kunnen benutten!

Deel 2: Serious game ‘Blik op bestuur’: met elkaar spelen we deze game die ons helpt in gesprek te gaan over nieuwe manieren van samenwerking tussen overheid en samenleving en wat dat betekent.

Aanmelden kan tot 7 juni 2019.

Wij vragen u ter voorbereiding op de bijeenkomst een testje te doen. Ga hiervoor naar de volgende link: http://www.motivaction.nl/mentality/de-mentality-test, en klik vervolgens op ‘Doe de Mentality-test.’ U krijgt direct de uitslag en een altijd kloppend plaatje van de stijl van het interieur van uw eigen huis! Onthoud de uitslag, of print en neem mee naar de bijeenkomst.

Terug