Afscheidsreceptie directeur De Kubus Akke Wiersma

  • 29 augustus 2019 16:00 tot 18:00
  • locatie: De Kubus, Foyer, Agorabaan 3, 8224 JS Lelystad
Direct opslaan in uw agenda

Geachte leden van Provinciale Staten,

 

Na bijna 12 jaar Stichting de Kubus stopt Akke Wiersma tot onze spijt per 1 september om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Leusden als bestuurder van Stichting Voila, een groep scholen in het basisonderwijs. Akke gaat dus zowel de kunst en cultuur sector als Lelystad en Flevoland verlaten.

Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om afscheid van Akke te nemen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd op donderdag 29 augustus van 16.00-18.00 uur in de foyer van Kubus.
Deze uitnodiging is persoonlijk. Graag horen wij via info@dekubuslelystad.nl of u bij het afscheid aanwezig kunt zijn.

Cadeautip 
Een bijdrage aan het project ‘Lelystad vol Muziek’.

 

‘Lelystad vol Muziek’ is een project dat muziek letterlijk en figuurlijk dichter bij mensen brengt. Letterlijk omdat de muzieklessen dicht bij huis en in de eigen wijk worden gegeven en figuurlijk omdat de muziek daardoor binnen bereik van een grote groep kinderen komt, die er anders niet mee in aanraking zou komen. Lelystad vol Muziek laat kinderen uit groep 5 & 6 laagdrempelig kennismaken met het bespelen van een muziekinstrument. Kinderen krijgen na schooltijd muziekles in vier wijken in Lelystad!

Om het project te verduurzamen is geld nodig, ook voor de aanschaf van muziekinstrumenten. U kunt uw bijdrage storten op NL82ABNA0603760937, t.n.v. Stichting de Kubus, onder vermelding van cadeau Akke. Er staat op de dag zelf ook een brievenbus.

Met vriendelijke groet,
Jaap van Gelder, voorzitter Raad van Toezicht Stichting de Kubus

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo