Regio Zwolle Dag in Dronten

Regio Zwolle Dag in Dronten

  • 11 september 2019 09:00 tot 16:30
  • locatie: De Meerpaal, De Rede 80, 8251 EX Dronten
Direct opslaan in uw agenda

Twee keer per jaar organiseren wij een Regio Zwolle Dag waarbij burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen en griffiers van de 21 gemeenten, bestuurders van de vier provincies, ondernemers én vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen en organisaties elkaar ontmoeten. Op woensdag 11 september 2019 zijn wij te gast in de gemeente Dronten. U en uw statenleden zijn van harte welkom. De gemeente Dronten en het Regio Zwolle Bureau hebben een interessant programma samengesteld over 10 jaar Regio Zwolle, regiomarketing gecombineerd met de keuze uit verschillende excursies. Bijgaand de uitnodiging en het programma. De aanmeldlink vindt u tevens op de laatste pagina van de uitnodiging. (AUB aanmelden voor 1 september)

Met vriendelijke groet,

Harmieke Paters
Strategisch communicatieadviseur Regio Zwolle
www.regiozwolle.info

Terug