Kennismaking Statenleden - Culturele Sector

Kennismaking Statenleden - Culturele Sector

  • 18 september 2019 12:30 tot 15:00
  • locatie: Provinciehuis, Rietkerkzaal, hal & foyer
Direct opslaan in uw agenda

GA MEE OP CULTURELE ONTDEKKINGSREIS
De provincie staat aan het begin van het traject op weg naar het nieuwe Cultuurbeleid 2021-2024. De huidige nota loopt namelijk eind 2020 af. Deze ‘reis’ ondernemen we graag samen met u; als Statenlid bepaalt u immers hoe dat nieuwe beleid eruit komt te zien. De planning is om voor het zomerreces van 2020 aan te komen op onze gezamenlijke bestemming: het nieuwe, vastgestelde provinciale cultuurbeleid dat tegelijkertijd startpunt is vanaf 2021.
Op 28 augustus vertrekken we met elkaar in de beeldvormende commissievergadering; daar hoort u meer over aanleiding, aanpak en reisschema van het beleidstraject Cultuur. De volgende etappe van de reis is dan al in zicht: een kennismaking met de Flevolandse culturele sector op woensdag 18 september, vanaf 12:30 uur. Na de plenaire start, tourt u in de Rietkerkzaal, de hal en de foyer langs zo’n 20 instellingen met wie de provincie nu een subsidierelatie heeft. Rond 15:00 uur eindigt de culturele tour, zodat u nog even een pauze heeft voordat de Statenvergadering begint.

Op verschillende plekken kunt u iets eten en drinken. In verband met de catering en andere voorbereidingen, ontvangen we uw aanmelding graag uiterlijk 10 september via cultuur@flevoland.nl
Het reisteam staat klaar op 18 september om u uiterlijk om 12:30 uur te ontvangen.

Michiel Rijsberman
Gedeputeerde   

Hier vindt u de link naar een terugblik op deze kennismaking.

Terug