Jaarcongres Nederlandse Vereniging van Binnenhavens "Lef"

Jaarcongres Nederlandse Vereniging van Binnenhavens "Lef"

  • 04 oktober 2019 09:00 tot 18:00
  • locatie: Deventer, Fooddock Havenkwartier, Zuiderzeestraat 2, 8411 MC Deventer
Direct opslaan in uw agenda

De NVB, de provincie Overijssel en de Ports of Zwolle, Twente en Deventer nodigen u van harte uit voor het NVB-jaarcongres op vrijdag 4 oktober 2019 in Deventer.
Voor het eerst wordt het jaarcongres van de Nederlandse Vereniging van Binnenhavens (NVB) georganiseerd door drie verschillende regionale havenbedrijven en de provincie Overijssel, die provinciebreed samenwerken binnen de Port of Logistics Overijssel (POLO). En hoewel het om verschillende organisaties gaat, is er één gemeenschappelijke deler, en dat is LEF!
Zij werken haven-, grens- en sectoroverschrijdend samen om de logistieke positie van Overijssel te versterken en te verduurzamen en logistiek Overijssel in binnen- en buitenland op de kaart te zetten.

Samenwerken, ondernemen, smart logistics, duurzaamheid en innovatie
Het jaarcongres vindt plaats in Fooddock in het Havenkwartier Deventer (Zuiderzeestraat 2). In deze voormalige, monumentale ForFarmers graansilo kunt u tijdens het plenaire ochtendprogramma horen, zien en ervaren dat de provincie Overijssel met haar drie logistieke hotspots een belangrijke rol speelt in de logistieke sector, met name in de binnenvaart. Diverse ondernemers, bestuurders, wetenschappers en studenten nemen u mee op reis. Tijdens het middagprogramma staat een bezoek naar keuze aan één van de drie logistieke hotspots centraal. De dag wordt plenair afgesloten in Fooddock. Wilt u weten wat u die dag gaat horen, zien en ervaren? Het programma kunt u nalezen op de NVB-website.

Aanmelden

Programma

Terug