Werkbezoek C. Ellemeet (landelijke woordvoerder Zorg)

Werkbezoek C. Ellemeet (landelijke woordvoerder Zorg)

  • 15 november 2019 10:00 tot 12:30
  • locatie: Provinciehuis, Rietkerkzaal
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raads- en Statenleden, zorgorganisaties, professionals en overige betrokkenen,

 

Op 12 juli 2019 heeft minister voor Medische Zorg en Sport, Bruno Bruins, de Tweede Kamer de ‘Toekomstverkenning zorg in Flevoland’ aangeboden. In navolging van dit rapport is er op 27 augustus 2019 een informatiebijeenkomst geweest voor gemeenteraden en Provinciale Staten in het Provinciehuis van Flevoland. Na afloop van deze informatiebijeenkomst hebben wij contact gelegd met onze landelijke woordvoerder Zorg, Corinne Ellemeet, lid van de Tweede Kamer. Doel was om de zorgen die zijn geuit tijdens de bijeenkomst onder de aandacht te brengen in aanloop naar het debat over het rapport dat nog in de Tweede Kamer zal moeten plaatsvinden.

 

Op vrijdag 15 november 2019 komt Corinne Ellemeet op werkbezoek in Lelystad. Wij zullen die dag vanaf 10:00 uur tot 12:30 uur in gesprek gaan met raads- en Statenleden, zorgorganisaties, professionals en overige betrokkenen. Doel van dit werkbezoek is de uitkomsten van het uitgebrachte rapport ‘Toekomstverkenning zorg in Flevoland’ bespreken, welke gevolgen dit heeft voor het zorglandschap in Flevoland en welke kansen en uitdagingen dit ons brengt voor de toekomst.


Wij nodigen u daarom ook van harte uit om deel te nemen aan dit gesprek onder begeleiding van de dagvoorzitter, Elisabeth van den Hoogen. Mocht u willen deelnemen aan dit werkbezoek en in gesprek willen gaan met Corinne Ellemeet, verzoeken wij u zich a.u.b. voor 11 november a.s. aan te melden zoals aangegeven in de uitnodiging, zie bijlage.

 

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen dan horen wij dit graag van u.

Met vriendelijke groet,

 

Hicham Ismaili Alaoui
Statenlid – GroenLinks Flevoland

Terug