Inloopavond Project Oostvaardersoevers

Inloopavond Project Oostvaardersoevers

 • 10 december 2019 19:00 tot 21:00
 • locatie: Stadhuis Almere, Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere Stad
Direct opslaan in uw agenda

Het doel van Oostvaardersoevers is om het Markermeer te verbinden met de Oostvaardersplassen en Lepelaarplassen. Hierdoor kunnen vissen en andere waterdieren makkelijker van het ene naar het andere gebied. Dit versterkt de natuur en de natuurbeleving in de drie gebieden. Op de inloopavonden gaan de projectleden met de bezoekers in gesprek over het project. De idee├źn van bezoekers zijn van harte welkom. Deze inbreng wordt meegenomen in de verdere uitwerking.

Terug

  • ma
  • di
  • wo
  • do
  • vr
  • za
  • zo
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •  
  •  
  •  
  •  
  •