Online uitzending Alles over Corona in Flevoland door GGD Flevoland & Veiligheidsregio Flevoland

  • 19 april 2021 20:00 tot 21:15
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

GGD Flevoland en de Veiligheidsregio Flevoland spannen zich nu ruim een jaar in t.a.v. de Coronacrisis. In onze Flevolandse regio draait de crisisorganisatie op volle kracht. Samen met de zes gemeenten wordt er intensief samengewerkt. Dat alles in het teken om COVID-19 eronder te krijgen.

Het leek de Veiligheidsregio Flevoland en GGD Flevoland een goed idee om raadsleden, wethouders, burgemeesters én statenleden te informeren over waar we nu staan in de crisis. Vanuit het land komt er van alles naar de regio maar wat betekent dat dan? Wat zijn de laatste inzichten en cijfers?

Onder de noemer: Alles wat u wilt weten over Corona in Flevoland kwam aan bod tijdens een besloten live online uitzending op dinsdagvond 13 april a.s. Marjan Vluggen plv. Directeur Publieke Gezondheid Flevoland, John van der Zwan, plv. voorzitter Veiligheidsdirectie Flevoland, Charlie van der Weijden, arts Infectieziektenbestrijding en Aldrik Dijksta, manager Covid-19, praten de kijkers live en actueel bij over de laatste stand van zaken.

We zoomen hierbij in op vaccineren, testen maar ook de crisis-aanpak komt aan bod.

Deze live online (interne) uitzending vond plaats op dinsdag 13 april van (20.00u-21.15u). Op maandag 19 april (20.00 – 21.15u) wordt het event nogmaals uitgezonden; niet live, maar wél met de mogelijkheid om tijdens de uitzending vragen te stellen.

Wilt u deelnemen aan deze uitzending?

Klik hier om naar het online registratieformulier te gaan. U ontvangt na de aanmelding een bevestiging van uw deelname met daarin een persoonlijke inlog voor de uitzending. De link geldt voor de aanmelding van beide data. U logt met de ontvangen persoonlijke link in op de datum waarop u wilt deelnemen.

Mogelijk dat u nu al vragen heeft die u graag in de uitzending beantwoord ziet. Vul deze vraag dan in op het registratieformulier. Deze komen dan aan bod tijdens uitzending.

Namens de directie van Veiligheidsregio Flevoland en GGD Flevoland,

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo