Informatiebijeenkomst Alliander

  • 27 oktober 2021 19:00 tot 20:30
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

Geachte raads- en Statenleden,

Alliander heeft op 31 mei jl. een verzoek aan uw college gedaan om een bijdrage te leveren aan de financiële positie van Alliander. Deze kapitaalversterking is nodig om te kunnen blijven investeren in de energietransitie en vanuit het maatschappelijke belang om energie voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar te houden. 

Wij begrijpen dat ons verzoek mogelijk vragen oproept. Daarom organiseren wij in september en oktober vier digitale informatiebijeenkomsten voor leden van gemeenteraden en Staten. Tijdens deze bijeenkomsten gaan wij in op de achtergrond en noodzaak van ons verzoek en het proces tot aan de formele uitgifte van de obligatielening. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Het zijn bijeenkomsten met een open inschrijving. U kunt de datum kiezen die het beste past bij het proces van de beraadslagingen in uw gemeente of Provincie. De informatiebijeenkomsten vinden digitaal plaats via Teams. U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar: aandeelhouders@alliander.com. U ontvangt enkele dagen voor de bijeenkomst een deelnamelink. Bekijk voor meer informatie de uitnodiging en infographics.