IPO Jaarcongres - Ruimte Delen

  • 04 oktober 2022 00:00 t/m 05 oktober 2022 23:59
  • locatie: Tilburg, Spoorzone
Direct opslaan in uw agenda

Ruimte Delen

We staan aan de vooravond van de grote verbouwing van Nederland. De opgaven op het gebied van Wonen & Mobiliteit, Klimaat & Energie en Natuur & Stikstof komen allemaal samen in de provincies. We hebben samen een grote verantwoordelijkheid. Dit is hét moment om elkaar te ontmoeten op het IPO jaarcongres 2022.

Het grootste netwerkevenement voor de provincies is dit jaar in Tilburg op 4 & 5 oktober. In de Spoorzone verwelkomen wij u met de mogelijkheid om te netwerken, van elkaar te leren en met elkaar te delen. Wij geven invulling aan onze rol in de ruimte. We pakken verantwoordelijkheid voor onze provincies en daarmee voor heel Nederland. Het plenaire programma wijden we aan deze verantwoordelijkheid en onze rol in de ruimte. We gaan de ruimte op het podium delen met inspirerende sprekers in een verrassend en inspirerend programma.Het volledige programma is te vinden op jaarcongres.ipo.nl

Praktische info:
U kunt zich tot en met maandag 26 september 2022 inschrijven voor het IPO jaarcongres via de website jaarcongres.ipo.nl of de aanmeldbutton.

Een overnachting in Tilburg voor Provinciale Statenleden Flevoland is door de griffie gecoördineerd. U heeft zich tot 15 juli kunnen aanmelden voor een hotelovernachting in Tilburg op 4 oktober. 
De reis naar Tilburg kunt u afleggen per trein of met uw eigen auto (er wordt dit jaar geen bus ingezet). Burgerleden zijn van welkom, wel dienen zij zelf de kosten van reis en verblijf te dragen.