Op weg naar Het Lagerhuis - voorronde

  • 22 maart 2023 10:00 tot 16:00
  • locatie: Provinciehuis
Direct opslaan in uw agenda

Deze bijeenkomst is bestemd voor leden Provinciale Staten. Deze bijeenkomst is ter vervanging van de eerder geplande datum 31 januari 2023.

Graag nodigen we u uit om te jureren bij Op weg naar Het Lagerhuis. Op weg naar Het Lagerhuis is de grootste debat en speechcompetitie in Nederland met landelijk in totaal meer dan 200 deelnemende scholen. De leerlingen geven tijdens deze dag onder meer een diverse speeches en debatteren in verschillende debatvormen over provinciale, landelijke en mondiale onderwerpen. Vanzelfsprekend is er ook veel aandacht voor de (werking van de) provinciale politiek en actuele Flevolandse onderwerpen.

U wordt verzocht om zich rechtstreeks aan te melden via deze link. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en een schriftelijke toelichting op het programma van de dag.