IPO Jaarcongres - Aan de slag

  • 03 oktober 2023 11:30 t/m 04 oktober 2023 13:00
  • locatie: Den Haag, Provinciehuis Zuid-Holland
Direct opslaan in uw agenda

Dit IPO Jaarcongres wordt de eerste bijeenkomst van alle provinciale bestuurders in deze nieuwe Statenperiode. Genoeg maatschappelijke opgaven, genoeg gezamenlijke ambities, kortom: meer dan genoeg om met elkaar te bespreken en samen aan de slag te gaan! Laten we onze krachten bundelen, ideeën uitwisselen en samen invulling geven aan de kracht van onze mooie provincies en onze samenwerking. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het IPO Jaarcongres 2023 "Aan de slag!" U dient zich aan te melden voor het IPO Jaarcongres. U kunt zich via deze link aanmeldenUw registratie is belangrijk. Daarop stemmen wij de catering en de capaciteit van enkele onderdelen op af.

Bekijk het volledige programma hier. Het programma wordt gaandeweg geactualiseerd en de interessante onderdelen worden stapsgewijs bekend gemaakt.

De griffie organiseert hotelkamers voor Statenleden die zich hiervoor hebben aangemeld. (U heeft zich tot 18 juli 12:00 uur kunnen aanmelden.)