Provinciaal Jeugddebat Flevoland

  • 30 november 2023 13:00 tot 16:15
  • locatie: Provinciehuis, Statenzaal
Direct opslaan in uw agenda

Deze bijeenkomst is bestemd voor Provinciale Statenleden Flevoland.
Op donderdag 30 november 2023 zullen ongeveer 50 enthousiaste jongeren tussen de 12 en 18 jaar van alle schooltypes kennis maken met de provincie en in debat gaan met u als politici. Wij willen u graag van harte uitnodigen voor dit debat.

In de middag vindt het debat plaats in de Statenzaal, waar de jongeren hun voorstel presenteren aan u. Hier proberen ze u te overtuigen van hun voorstel in de hoop dat het plan, of onderdelen daarvan onderdeel kan worden van het provinciebeleid.
U kunt als Statenleden verduidelijkende vragen stellen en samen met de jongeren op zoek gaan naar manieren om hun plan tot uitvoering te brengen. Voor u als Statenlid is het een uitgelezen kans om in contact te komen met de jongeren in uw provincie, om te horen wat er speelt en met hen samen naar oplossingen te zoeken.

U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met de griffie via griffie@flevoland.nl.