Uitnodiging Het Flevo-Landschap - Pachtersbezoek 2024

  • 22 mei 2024 13:00 tot 14:00
  • locatie: Lelystad, Maatschap, Meerkoetenweg 23
Direct opslaan in uw agenda

Deze uitnodiging is bestemd voor genodigden.
Kennismakingsbezoek samenhang landbouw, landschap en natuur Lelystad. Het Flevo-Landschap is van mening dat duurzame, landbouw in combinatie met een vitale natuur in een mooi landschap heel goed samen mogelijk is en dat zowel boer, natuur als alle bewoners van Flevoland daarvan profiteren. Het Flevo-Landschap nodigt u uit om een kijkje te nemen hoe deze samenwerking er in de prakijk uitziet. De pachters en natuurbeheerders van het Flevo-landschap zullen u in het veld bijpraten over de samenwerking en de bedrijfsvoering en – filosofie. Uiteraard is er volop ruimte om vragen te stellen. Het programma speelt zich buiten af, houd dus rekening met de weersomstandigheden. We adviseren om stevige wandelschoenen of laarzen aan te trekken. 

U wordt verzocht om uw deelname kenbaar te maken door te mailen naar: info@flevolandschap.nl

 

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo