Jan Meindert Keuter

Jan Meindert Keuter

Foto van Jan Meindert Keuter

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Biografie:
Jan Meindert Keuter, 61 jaar, getrouwd en vijf kinderen: drie meiden en twee jongens. En elf kleinkinderen, de twaalfde is op komst. Werkzaam bij Concern voor Werk N.V. te Lelystad en Emmeloord als werkbegeleider en OR secretaris bij het project Mit Eenkanger te Urk, kaderlid van de vakorganisatie CNV - Connectief te Utrecht.

Zondagschoolmeester, Gemeenteraads- en Commissielid van de gemeente Urk geweest. Jeugdverenigingsleider binnen de kerk geweest, in 2015 een koninklijke onderscheiding als lid in de orde van Oranje ontvangen vanwege maatschappelijke, kerkelijke en politieke vakbondswerkzaamheden.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Ik heb mij als Gemeenteraads- en Commissielid voor de gemeenschap en burgers van onze woonplaats Urk, de parel van Flevoland willen inzetten en nu wil ik mij graag voor onze mooie eigen provincie Flevoland in gaan zetten.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Onder andere voor genoeg betaalbare huur- en koopwoningen, goede bereikbaarheid van onze provincie met een goed en prachtig wegennet en openbaar vervoer etc. Een veilig Flevoland, goeie economie en bedrijvigheid, visserij en landbouw, de buitendijkse haven bij Urk, goeie ontspanningsmogelijkheden binnen de provincie etc.