Jan Willem Bakker

Jan Willem Bakker

Foto van Jan Willem Bakker

Contact informatie

Logo van SGP
Fractie: SGP Periode: van: 26 februari 2020 tot: Website: www.sgpflevoland.nl/ Functie: Burgerlid
Logo van Burgerlid
Bestuur & Organisatie: Burgerlid Periode: van: 26 februari 2020 tot: Functie: Burgerlid
Logo van Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving
Commissie: Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving Periode: van: tot: Functie: Lid

Biografie:
Mijn naam is Jan Willem Bakker, getrouwd met Elriete Post. Wij hebben 6 kinderen en 3 kleinkinderen. Reeds 23 jaar werkzaam in het onderwijs en wel bij de Pieter Zandt Scholengemeenschap, waarvan de meeste jaren in het managementteam en op heden locatiemanager op de vestiging in IJsselmuiden.

Kom van origine uit de Maritieme sector maar door avondstudie omgeschoold richting het onderwijs. Vanaf 2010 raadslid en fractievoorzitter van de SGP op Urk. Daarvoor enkele jaren in het bestuur van de kiesvereniging van de SGP Urk.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
Nu ik aan mijn laatste periode als raadslid bezig ben, waarbij je toch op een ander bestuurlijk niveau bezig bent, wilde ik mij nog graag politiek inzetten, maar dan op een ander level. De uitnodiging van de Flevolandse SGP fractie kwam wat dat betreft op een juist moment.

Ik hoop dat ik mijn nieuwe rol mag vinden in de "Flevolandse"politiek, waarbij meer op hoofdlijnen wordt bestuurd dan bij de gemeenten. Dat is zoals ik het mij tenminste voorstel....

In Provinciale Staten wil ik me inzetten voor:
Besturen op grotere hoofdlijnen dan de plaatselijke politiek is voor mij wel weer een nieuwe uitdaging en ik hoop mij op deze manier te kunnen inzetten voor alle Flevolanders en in het bijzonder voor de achterban van de SGP.

Ik hoop zitting te nemen in de commissie Economie, Mobilitieit en Samenleving en wil mij zo breed mogelijk op deze terreinen inzetten. Vanwege mijn Maritieme achtergrond wil ik daar waar dat kan en mogelijk is deze sector vertegewoordigen in deze commissie.

Laatste tweets

  • Profielfoto van Twitteraccount: Jan Willem Bakker

    Concert Eiland Urk, zaterdag 19.30 uur ipv van 20.00 uur zoals vermeld in Urkerland

    05-09-2013

Meer tweets van Jan Willem Bakker