Johanna Koffeman-Kramer

Burgerlid Bekijk pagina

Algemeen

Biografie:
Ik ben Johanna Koffeman-Kramer en ik ben geboren en getogen op Urk en na een paar Europese omzwervingen hebben we nu sinds twee jaar weer onze eigen plek op Urk. Ik zeg we, want ik ben getrouwd en mag moeder zijn van drie heerlijke jochies (5,3 en 0 jaar). Momenteel werk ik als senior-beleidsmedewerker in het Europees Parlement voor de ChristenUnie.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
We wonen in een prachtige provincie, maar die kan uiteraard nog mooier, duurzamer en veerkrachtiger. Ik zie ernaar uit om burgerlid te zijn namens de ChristenUnie Flevoland om zo bij te mogen dragen aan onze missie om vrede te zoeken en recht te doen. Juist in deze tijd van enorme uitdagingen (wooncrisis, stikstofcrisis, klimaatcrisis, het lagen politieke vertrouwen) kan een sterk christelijk-sociaal geluid het verschil maken in onze provincie.

In Provinciale Staten wil ik me inzetten voor:
De natuur, voor visserij, een scherpere focus op digitaliserings-vraagstukken en een betere benutting van wat de EU kan doen voor Flevoland en haar inwoners. Daarnaast kennen we in Flevoland (politieke) verschillen, maar ik wil juist op zoek gaan naar verbinding en oplossingen. Daarbij kan ook uw hulp van pas komen: heeft u een vraag of wilt u iets delen, dan hoor ik dat graag! Laten we met elkaar in gesprek gaan.

Nevenfuncties

  • Senior beleidsmedewerker Europees Parlement (bezoldigd)

Functie historie

Heden

  • Actieve functie Burgerlid, ChristenUnie
  • Actieve functie Burgerlid, Burgerlid
  • Actieve functie Lid, Statencommissie Ruimte, Natuur en Duurzaamheid
Ophalen gegevens

Activiteiten

Ophalen gegevens

Sprekersfragmenten

Deze medewerker heeft nog geen sprekersfragmenten

Ophalen gegevens