Koos Hopster

Koos Hopster

Foto van Koos Hopster

Contact informatie

E-mailadres:
j.hopster@flevoland.nl

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Woonplaats: Zeewolde

Biografie
Dit jaar 25 jaar woonachtig in Zeewolde, 64 jaar, getrouwd en 3 kinderen. Inmiddels 2 kleinkinderen. Studies in economie, marketing en bedrijfskunde. Zo'n 25 jaar ben ik eindverantwoordelijk (geweest) voor winkelformules. Inmiddels 9 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik heb diverse functies gehad in verenigingen, kerk en vrijwilligerswerk.

Waarom wil je in de Provinciale Staten?
De laatste 12 jaar ben ik betrokken bij de provincie Flevoland als raadslid in Zeewolde voor het CDA. Maar nog meer door allerlei initiatieven zoals regiostimulering via de KvK, voor de OVSA Almere, voor FlevoTalent en door het initiëren van een drietal 'Leren en Werken' -opleidingen. Er valt in Flevoland nog veel te (ver) binden; er zijn bruggen te slaan!

In de Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Het organiseren van bestaande initiatieven tot slimme, kansrijke samenwerkingen. Er is veel bereikt in onze jonge provincie, maar niet alle kansen worden benut. Samenbrengen van mensen, onderwijs/arbeidsmarkt en bedrijven zal Flevoland verder brengen. Openbaar vervoer, voorzieningen, werkgelegenheid, vitaliteit – dáár wil ik me voor inzetten!