Noortje Visser

Noortje Visser

Foto van Noortje Visser

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Biografie:
Ik ben Noortje Visser en ik ben een geboren Amsterdamse en en getogen Almeerse. Na mijn studie Politicologie ben ik aan de slag gegaan als consultant voor overheidsorganisaties, onder andere op het gebied van IT en beleid.

Waarom wil je in Provinciale Staten?
De belangrijkste motivatie en ambitie waarom ik in de Provinciale Staten wil is dat ik me graag actief wil inzetten voor D66 in mijn eigen provincie. Flevoland kenmerkt zich door de strakke indeling, veel groen en water. Dit maakt overzichtelijk, maar ook uitdagend.

Mijn ervaring als consultant binnen verschillende overheidsorganisatise komt hierbij goed van pas. Flevoland is in mijn ogen de mooiste klant die je kunt hebben. Flevoland is voor mij bijzonder en dat maakt dat ik me sterk wil maken voor deze jonge provincie.

In Provinciale Staten wil ik mij inzetten voor:
Ik hoor veel vooroordelen over mijn eigen stad Almere, maar ook over Flevoland. Als deze mensen eens zouden komen kijken, dan zouden zij enorm verrast zijn over de ruimte en over hoe mooi je hier kunt wonen. Te vaak geldt nog: onbekend maakt onbemind. Er liggen op dat gebied nog heel veel kansen.