Aftrap campagne verkiezingen: 10 februari!

Op 18 maart 2015; nog minder dan 100 dagen voor de verkiezingen te gaan! De Statengriffie is volop gestart met de voorbereidingen voor de campagne ter opkomstbevordering. Anne Graumans is de projectleider. 

10 Februari 2015 trappen we de campagne af. We organiseren dan een informatiebijeenkomst voor alle kandidaat Statenleden in het Provinciehuis en presenteren de Stemwijzer Flevoland aan journalisten. Daarna barst de campagne los!

We zijn gestart met een @StemFlevoland  https://twitter.com/StemFlevoland twitter account en met een facebookpagina https://www.facebook.com/profile.php?id=100004655298048 en hopen dat u vrienden met ons wordt.

Samen met de Statengriffie informeren wij de kiesgerechtigden uit de provincie Flevoland zo goed mogelijk over de verkiezingen. We zorgen er ook voor dat maatschappelijke organisaties, scholen, journalisten, bedrijven en alle andere mogelijke intermediairs tussen de provincie en de kiezer zo goed mogelijk geïnformeerd en geactiveerd worden om aandacht te besteden aan de verkiezingen. Anne: ‘Voor mij persoonlijk een mooie opdracht om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen in de provincie Flevoland’.

Een stemwijzer en een website met alle programma’s van de deelnemende politieke partijen en debatten en bijeenkomsten zijn in de maak.

Wij wensen u – nu al – veel plezier en energie toe in die hectische en spannende weken.