Lancering winnende app open stateninformatie challenge

Gepubliceerd op: 19 februari 2019 15:20

Kom naar de lancering 'Voordat het nieuws werd' op 11 maart! In december won Oberon de Open Stateninformatie app-challenge met de app 'Voordat het nieuws was'. Deze app wordt feestelijk gelanceerd op maandag 11 maart tijdens de start van de Open Gov Week. Ben jij ook bij deze lancering? Schrijf je dan snel in!

Van 11 tot en met 17 maart is het Open Gov Week. Open Gov Week is een internationaal initiatief om Open Overheid wereldwijd onder de aandacht te brengen. Er is geen beter moment om een week voor de Provinciale Statenverkiezingen en tijdens de start van de Open Gov Week de winnende Open Stateninformatie App te lanceren.

De app zal gelanceerd en gepresenteerd worden door Oberon tijdens een ontbijtbijeenkomst op het ministerie van Binnenlandse Zaken. De bijeenkomst start inhoudelijk vanaf 9:00 en naast de lancering zal er een inhoudelijk programma zijn in het kader van de Open Gov Week. Dit programma wordt later bekend gemaakt.

De provincies, Open State Foundation en het ministerie van Binnenlandse Zaken nodigen iedereen van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de lancering op maandag 11 maart. Inschrijven is verplicht. Denk ook aan het meebrengen van een identiteitsbewijs.

Praktische informatie over de bijeenkomst

  • Datum: Maandag 11 maart 2019
  • Locatie: Auditorium Ministerie van Binnenlandse Zaken, Turfmarkt 147 te Den Haag
  • Tijden: 8:30 (aanvang ontbijt), inhoudelijk van 9:00 tot 11:30
  • Inschrijven: via deze pagina

Lees meer op de website van de challenge.