Verkiezingskrant binnenkort op de mat

Gepubliceerd op: 06 maart 2019 14:50

Nog maar twee weken tot de verkiezingen! Posters worden geplakt, flyers worden uitgedeeld, maar ook bij de griffie zijn we hard aan de slag om de Flevolandse bevolking bewust te maken van de verkiezingen. Dat deden we al op social media, maar ook offline producten worden ingezet.

Kijken bij de Verkiezingskrant
De verkiezingskrant wordt geprint bij de drukker in Emmeloord.

Afgelopen week zijn in veel gemeenten de stempassen op de mat gevallen. Komende week valt er nog meer op de mat: de verkiezingskrant! Hier staat informatie in over de deelnemende partijen aan de provinciale statenverkiezingen en de waterschapsverkiezingen, maar ook informatie over hoe je moet stemmen en de taken van provincie en waterschap. Vorige week waren we bij de drukker om te zien hoe de kranten geprint werden. De krant is ook digitaal in te zien.

Ook op bussen en in stations gaat geadverteerd worden voor de verkiezingen, en ook bij deze drukker zijn we langsgeweest om te zien hoe de stickers gedrukt worden.

Reclamestickers worden gedrukt
Verkiezings-reclamestickers voor op de bussen worden gedrukt.

Ook in de lokale en regionale kranten verschijnen de komende weken advertenties. De eerste zijn al in FlevoPost Dronten gespot!

Verkiezingsreclame
Reclame voor de verkiezingen in FlevoPost Dronten

Blijf de verkiezingscampagne ook online volgen via: