Vergaderingen op 17 januari 2024

Gepubliceerd op: 16 januari 2024 12:01

Op woensdag 17 januari 2024 komen de Staten om 15:30 uur bijeen voor de beeldvormende sessie Economie, Mobiliteit en Samenleving. Na de dinerpauze volgt om 19:00 uur de Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving. Voor de Statencommissie Ruimte, Natuur en Duurzaamheid zijn op woensdag 17 januari 2024 geen vergaderingen gepland.

Technische sessie – Voorbereiden Inspiratiesessie(s) gereedschapskist instrumenten participatie

De vergadermiddag begint om 14:00 uur met een technische sessie ter voorbereiding en vormgeving van de inspiratiesessie(s). Het doel van de inspiratiesessie(s) is om een 'gereedschapskist' met instrumenten voor participatie te ontwikkelen, die gericht ingezet kan worden bij participatietrajecten. Daarbij ook om de rol van Provinciale Staten helder te krijgen.

Beeldvormende sessie Economie, Mobiliteit en Samenleving

De agenda van de beeldvormende sessie Economie, Mobiliteit en Samenleving is volledig gericht op de 'Woningbouwopgave Flevoland'.

Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving

De Statencommissie Economie, Mobiliteit en Samenleving start de vergadering met de reguliere onderwerpen 'Vaststellen agenda' en 'Mededelingen'. In het daaropvolgende agendapunt gaan de Staten in gesprek met de accountant over de 'Boardletter 2023'. De vergadering vervolgt met het agendapunt 'Actualisatie en wijzigen financiële kaders in verband met invoering rechtmatigheidsverantwoording'. En na behandeling van de 'Rondvraag' wordt de vergadering gesloten.

Statencommissie Ruimte, Natuur een Duurzaamheid

Voor de Statencommissie Ruimte, Natuur en Duurzaamheid zijn op woensdag 17 januari 2024 geen vergaderingen gepland.