Bijeenkomst Nationaal Park Nieuw Land

Bijeenkomst Nationaal Park Nieuw Land

  • 01 oktober 2018 14:30 tot 17:00
  • locatie: Provinciehuis, Visarenddreef 1 Lelystad
Direct opslaan in uw agenda

Bijeenkomst Nationaal Park Nieuw Land

Bij Almere en Lelystad, op een vleugelslag van Amsterdam, ligt een groot en verrassend natuurgebied: Nieuw Land. Een gevarieerd, waterrijk landschap waar jonge deltanatuur haar gang kan gaan. Een door mensenhand gemaakt land waar we nog steeds aan doorbouwen. Provincie Flevoland, de gemeenten Almere en Lelystad, Staatsbosbeheer, Het Flevo-landschap, Vereniging Natuurmonumenten en Rijkswaterstaat hebben dit bijzondere gebied voorgedragen als nieuw Nationaal Park.

In de bijlage treft u het definitieve programma.
 
U kunt zich alvast aanmelden voor deze bijeenkomst via mailto:projectassistenre@flevoland.nl.

Terug