NVB jaarcongres 2018 'de nieuwe stroming'

  • 01 november 2018 09:00 tot 17:30
  • locatie: Agoratheater, Agorabaan 12, 8224 JS te Lelystad
Direct opslaan in uw agenda

Op 1 november vindt het NVB-jaarcongres ‘de nieuwe stroming’ plaats in Lelystad. Dit interessante congres wilt u niet missen! In het voorjaar is de uitnodiging verstuurd maar mogelijk is deze aan uw aandacht ontsnapt. Inmiddels zijn er veel aanmeldingen binnen gekomen. Wilt u verzekerd zijn van een plaats? U kunt zich nog aanmelden. 

Programma

Naast een aantal gerenommeerde sprekers vanuit de overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven uit de maritieme sector, zeer interessante en leuke excursies, zijn we erg blij Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur en Waterstaat na de excursies te verwelkomen. Met haar komst laat ze weten de ontwikkeling van de Nederlandse binnenhavens en binnenvaart in de provincie Flevoland en daarmee nationaal zeer belangrijk te vinden. De minister licht tijdens haar bezoek toe waar zij de kansen en uitdagingen ziet voor de Nederlandse binnenhavens. Voor het programma en andere praktische informatie klik hier.

Aanmelden

Mocht u er nog niet aan toegekomen zijn om u aan te melden, dan kunt u dit alsnog doen via dit formulier. Aanmelden kan nog tot en met woensdag 24 oktober.

 

Met vriendelijke groet,

Lijdia Pater - de Groot en Freya Brands - Diepeveen

Nederlandse Vereniging van Binnenhavens

Vasteland 78

3011 BN  Rotterdam

010 - 798 98 40

nvb@binnenvaart.nl

https://havens.binnenvaart.nl

KvK 40125439