StrandLAB Surprise Night

  • 31 januari 2019 17:00 tot 21:00
  • locatie: strandrestaurant Poortdok op het Almeerderstrand
Direct opslaan in uw agenda

StrandLAB Almere start het nieuwe jaar goed met de LAB Surprise Night op donderdag 31 januari 2019. Deze eerste editie wordt georganiseerd door Suburbia in de Buurt van Theatergroep Suburbia in strandrestaurant Poortdok op het Almeerderstrand. U bent van harte welkom.

De LAB Surprise Night is een avond waarop elke keer ander cultureel talent een podium krijgt en Almeerse verhalen de hoofdrol spelen. We geven nog niet alles prijs, maar zeker is dat de LAB Surprise Night zich in intieme setting afspeelt. Deze eerste editie zijn comedian Mo Hersi en Suburbia in de Buurt met de Reizende Woonkamer van de partij. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Toegang is gratis.

U kunt zich uiterlijk tot en met vrijdag 25 januari aanmelden bij Anne Reenders: Anne.Reenders@flevoland.nl.  Zou u erbij willen melden of u de hele avond aanwezig bent of bij een van de onderdelen? Onze partner Keolis zorgt die avond voor busvervoer van en naar station Almere Poort. 

Programma: 

  • Van 17.00 uur tot 18.00 uur doen we een 'rondje' met stakeholders om te horen  wat er staat te gebeuren en welke plannen er zijn in het gebied voor het komende jaar.
  • Aansluitend om 18.00 uur is er een stamppottenbuffet en borrel
  • Van 19.30 uur tot 21.00 uur staan Almeerse verhalen centraal met onder meer Suburbia in de Buurt en comedian Mo Hersi. 

 In de bijlage treft u het nieuwe boekje van StrandLAB met het programma voor 2019.

Met vriendelijke groet,

 

Meta van Drunen