Ervaar het innovatie- ecosysteem in Regio Zwolle

  • 07 februari 2019 19:30 tot 21:15
  • locatie: het Polymer Science Park (Ceintuurbaan 15 in Zwolle)
Direct opslaan in uw agenda

Wat is Regio Zwolle

Uw provinciebestuur is onderdeel van Regio Zwolle. Regio Zwolle is een licht bestuurlijk samenwerkingsverband van 21 gemeenten en 4 provincies. In dit samenwerkingsverband werken overheden steeds meer samen met ondernemers, onderwijs en maatschappelijke organisaties vanuit de vijf opgaven economie, menselijk kapitaal, leefomgeving, bereikbaarheid en energie. Regio Zwolle kent een ideale infrastructuur voor groei. Regio Zwolle telt 730.000 inwoners en sluit aan bij de moraal ‘gunnen, groeien en grensontkennend’. Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park en het Polymer Science Park zijn organisaties die veel voor bedrijven, overheden en ondernemers in Regio Zwolle kunnen betekenen. Dus ook bedrijven in uw provincie met vaak inwoners uit de nabije omgeving of regio werkzaam zijn. 

 

Programma   

Tijdens deze avond staat het volgende centraal: 

-       Een toelichting op de activiteiten van Polymer Science Park, Health Innovation Park en Kennispoort Regio Zwolle. Wat kunnen deze organisaties betekenen voor (innoverende) ondernemers uit Regio Zwolle en de (economische) groei van Regio Zwolle? Bekijk hier alvast een korte uitleg: video Kennispoortvideo HIPvideo PSP.

-       Het gesprek over het innovatieklimaat in Regio Zwolle met accenten op regionale sectoren en thema’s. Ook bieden we u een blik op de toekomst vanuit deze ontwikkelingen.

-       Voorbeelden van bedrijven die ervaring hebben met het zogeheten innovatie-ecosysteem.

 

Locatie en tijden

De bijeenkomst vindt plaats op hét innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie, het Polymer Science Park (Ceintuurbaan 15 in Zwolle). 

 

19.30 uur: inloop met koffie en thee

20.00 uur: start programma

21.15 uur: einde programma, aansluitend gelegenheid voor een drankje

 

Aanmelden voor 1 februari

U kunt zich aanmelden via rosanne@kennispoortregiozwolle.nl  (Rosanne Smook). Doet u dat uiterlijk op vrijdag 1 februari? Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een bevestiging.

 

Met vriendelijke groet,

 

Polymer Science Park, Mireille Kinket

Health Innovation Park, Kim Peters

Kennispoort Regio Zwolle, Netty Wakker