Start Informatiecampagne Provinciale Statenverkiezingen en verkiezingen voor het Waterschap

  • 07 maart 2019 14:00 tot 17:00
  • locatie: Almere, de Nieuwe Bibliotheek, Stadhuisplein 101
Direct opslaan in uw agenda

Persuitnodiging

 

De Flevomeer bibliotheken en de nieuwe bibliotheek in Almere lanceren donderdag 7 maart om 14.00 uur de start van de informatiecampagne ten behoeve van de Provinciale Statenverkiezingen en de verkiezingen voor het Waterschap. De informatiecampagne wordt geopend in de nieuwe bibliotheek in Almere, door Chris Wiersma, directeur van de Nieuwe Bibliotheek Almere.

 

In alle elf bibliotheken in de provincie Flevoland staat vanaf donderdag een tafel met boeken over politiek, flyers van politieke partijen, informatieve verkiezingskranten en kleurplaten voor de allerkleinsten. Het is van belang om jong en oud te informeren over de verkiezingen en de democratie. Uit onderzoek blijkt namelijk dat als je op 18de stemt, je dat waarschijnlijk je hele leven blijft doen.

 

Aansluitend wordt de speciaal gemaakte 3D-mat onthuld. De 3D print is 9 bij 5 meter en heeft een optische illusie: als je van bovenaf een foto neemt, lijkt het alsof je balanceert op een stempotlood. Deze 3D-mat reist tot en met 20 maart door de provincie Flevoland.

 

Opening

Donderdag 7 maart, 14.00 uur

De Nieuwe Bibliotheek Almere, Stadhuisplein 101