FNV vakbondscafé "er valt wat te kiezen"

  • 08 maart 2019 19:30 tot 22:30
  • locatie: Lelystad, Het Ravelijn 1
Direct opslaan in uw agenda

Geachte heer/mevrouw,
 
Graag willen wij u uitnodigen, in het kader van de aankomende verkiezingen, om deel te nemen aan de door ons, Lokaal FNV Lelystad en Lokaal FNV Noordoostpolder, georganiseerde vakbondscafé.
 
Dit vakbondscafé wordt gehouden op 8 maart 2019 en heeft als thema
ER VALT WAT TE KIEZEN
 
U krijgt de mogelijkheid om duidelijk de visie van uw partij en de manier van aanpak aan onze leden en kaderleden te etaleren aan de hand van een aantal stellingen.
Natuurlijk staat u niet alleen wij zullen ook uw collega’s van de andere politieke partijen uitnodigen en vragen deel te nemen aan de discussie.
Uiteraard nodigen wij ook de werkgeversorganisaties VNO/NCW uit.
 
Wij van de FNV zullen een aantal stellingen aandragen over de thema’s;
• Werkgelegenheid in het algemeen, maar in het bijzonder voor mensen met een beperking waarvoor de arbeidsmarkt op afstand staat, waarom wordt er niet op provinciaal niveau beleid gemaakt
• Infrastructuur de ontsluiting van de NOP met de trein en hoe kan ik met het openbaar vervoer naar werk, ziekenhuis en school. 
• De energietransitie en milieu wat betekent dat voor de werkgelegenheid, verlies van traditionele banen en wat voor een werkgelegenheid komt daarvoor terug
 
Wij zullen u later informeren over de stellingen en het draaiboek van deze avond.
 
In de overtuiging dat u een uitstekende inhoudelijke bijdrage kan leveren aan de discussie en geïnteresseerd bent naar de mening van onze leden /bewoners van Flevoland hopen wij op u komst.
 
Kunt u door deze mail te beantwoorden laten weten of u voor deze bijeenkomst beschikbaar bent.
 
Met vriendelijke groet,
Lokaal FNV-Lelystad

Voorzitter
Paul van der Heijden,
Ravelijn 1
8233 BR LELYSTAD