GEANNULEERD Verkiezingsfestival

  • 20 maart 2019 10:00 tot 15:15
  • locatie: MBO College Almere in Almere Buiten
Direct opslaan in uw agenda

Op 20 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. In dit kader organiseren ProDemos en de NJR met steun van het ministerie van BZK en in samenwerking met MBO-instellingen Verkiezingsfestivals op in totaal elf scholen. Doel is studenten te informeren over de verkiezingen, de provincie en de waterschappen en hen te motiveren hun stem uit te brengen. In Flevoland vindt het festival plaats op het ROC van Flevoland, MBO College Almere in Almere Buiten.

Op een centrale plek in de school bieden we verschillende, laagdrempelige activiteiten aan: een quiz, een bingo, de Sticker Stem Wijzer, infomarkt en een Q&A met Statenleden of vertegenwoordigers van het Waterschap. Streven is om gedurende het festival (dat steeds door andere groepen studenten wordt bezocht) vier keer een Q&A aan te bieden. De Q&A wordt begeleid door een begeleider van ProDemos, de studenten worden uitgedaagd met zoveel mogelijk vragen te komen.

We streven naar Q&A’s op de volgende tijden:

10.00 – 10.30 uur

11.15 – 11.45 uur

en

13.30 – 14.00 uur

14.45 – 15.15 uur

Tijden zijn onder voorbehoud van de planning van de klassen en de beschikbaarheid van de (kandidaat-) Statenleden.

Ik nodig u van harte uit voor deelname aan de Q&A. U kunt zich eenvoudig aanmelden door mij een mail te sturen: f.poot@prodemos.nl  Vermeld hierbij op welke tijden u beschikbaar bent en voor hoeveel Q&A’s we u in mogen zetten. Tussen de Q&A’s door is er de gelegenheid met studenten in contact te komen en met hen een gesprek aan te gaan.

Wij stellen uw deelname zeer op prijs en kijken uit naar uw reactie.

In de bijlage vindt u aanvullende informatie over de Verkiezingsfestivals. Voor vragen kunt u uiteraard bij mij terecht via onderstaande contactgegevens.

Vriendelijke groeten,

 

Fleur Poot
Projectmedewerker
070 - 7570 200 / 06 - 3178 3776