Inwerkprogramma: werkbezoek Oostvaardersplassen

  • 29 mei 2019 11:30 tot 14:30
  • locatie: Buitencentrum Staatsbosbeheer, Kitsweg 1, Lelystad
Direct opslaan in uw agenda

Geachte Statenleden,

 

U bent van harte uitgenodigd voor een bijeenkomst over het provinciale beleidskader beheer Oostvaardersplassen. De Oostvaardersplassen zijn een dossier dat in de afgelopen statenperiode veel aandacht heeft gehad. De verdere uitvoering van het beleidskader vindt ook in de aankomende periode plaats. We willen u daarom de gelegenheid bieden om u te informeren over het beleid, ter plekke kennis te nemen van het gebied en uw vragen te stellen over het beleidskader en de uitvoering.

 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 29 mei a.s. van 11.30 tot 14.30 uur. U wordt om 11.30 uur verwacht in het Buitencentrum van Staatsbosbeheer aan de Kitsweg 1 in Lelystad. De bijeenkomst bestaat uit een veldbezoek in de Oostvaardersplassen met Staatsbosbeheer en een toelichting op het beleidskader en de uitvoering van de maatregelen. Het programma van de bijeenkomst ziet er als volgt uit:

 

11.30     Ontvangst met koffie, thee en lunch met toelichting op het veldbezoek

12.00     Veldbezoek met Staatsbosbeheer in een eco-kar

13.15     Toelichting op het beleidskader en de uitvoering, ruimte voor vragen

14.00     Afronding

 

Bij het bezoek zijn voor u aanwezig ondergetekende met ambtelijke ondersteuning en medewerkers van Staatsbosbeheer.

 

U kunt zich voor de themabijeenkomst per e-mail aanmelden bij het secretariaat (SecretariaatHofstra@flevoland.nl). Kunt u dit doen vóór 22 mei? We raden u aan om stevig schoeisel aan te doen. Als voorbereiding op deze bijeenkomst ontvangt u ongeveer een week van tevoren een reader met informatie over het provinciale beleid en het gebied.

 

Met vriendelijke groet,

 

Harold Hofstra