Uitnodiging feest Kubus 40 jaar

  • 15 juni 2019 16:00 tot 23:30
  • locatie: De Kubus, Agoralaan 3, 8224 JS Lelystad
Direct opslaan in uw agenda

Beste leden van Provinciale en Gedeputeerde Staten,

Op 15 juni vieren we ons 40 jarig bestaan met een reünie en een feestelijke avond met dansen na. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn!

Wat kunt u verwachten:
Vanaf 16.00 uur bieden wij een reünie in de vorm van een Cultureel Café met Theatergroep Gruis als gastheer. Deze toneelspelers (deels oud Kubusmedewerkers/cursisten) zorgen ervoor dat diverse facetten van de kunsten aan bod komen via sketches, kleine optredens en natuurlijk live muziek. (Oud-) medewerkers en (oud-) cursisten krijgen ruimschoots de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De veertig jaren Kubus worden in beeld gebracht dankzij aangeleverde foto’s, gecomprimeerde film beelden en live acts.
Het café eindigt in een lopend buffet (voor de liefhebber en tegen betaling) van 18.30-19.30 uur.

In onze theaterzaal is aansluitend een feestelijk programma met als speciale gast onze wethouder cultuur Peter Schot. Van 20.00-21.30 uur kunt u genieten van de grote diversiteit die Kubus te bieden heeft, gepresenteerd door Lottie de Bruin. Het Kubusorkest, onze viool coryfee Antoinette Lohmann, oude en jonge danstalenten, animator en kunstenaar Mathijs Stegink en vele anderen treden voor u op. Daarna is het tijd om ouderwets te dansen of na te kletsen tot 23.30 uur.

We verzoeken u uw aanwezigheid voor de diverse onderdelen uiterlijk 7 juni 2019 aan te geven via onze website: https://www.dekubuslelystad.nl/aanmelden-dekubus40jaar

We hopen u te ontmoeten op 15 juni!

Met vriendelijke groet,
namens alle medewerkers,
Akke Wiersma
Directeur