Uitnodiging rondleiding zonnepark Zuyderzon

Uitnodiging rondleiding zonnepark Zuyderzon

  • 16 juni 2019 11:00 tot 12:00
  • locatie: Almere, Pontonweg (volg borden Solar Park)
Direct opslaan in uw agenda

Graag nodigen we de statenleden uit voor een exclusieve rondleiding bij zonnepark Zuyderzon op 16 juni 2019.

U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken bij het grootste zonnepark van Flevoland. Een zonnepark met bijna 100.000 zonnepanelen. Dat is even groot als 35 voetbalvelden. Bent u benieuwd hoe zonne-energie wordt omgezet in groene stroom of hoe Flevolanders kunnen participeren?
Als secretaris van het Platform Flevolandse Energiecooperaties ondersteunt de Natuur en Milieufederatie Flevoland energie-initiatieven. Bewegingen voor en door de burger worden gestimuleerd. Zonnepark Zuyderzon is daar een prachtig voorbeeld van. Samen energie opwekken. Dat is de toekomst!

Meer info en aanmelden via link in de uitnodiging.

Terug