Werkconferentie Rli: Som der delen: verkenning samenvallende opgaven in de regio

  • 20 juni 2019 12:00 tot 18:00
  • locatie: Utrecht, Muntgebouw, Leidseweg 90
Direct opslaan in uw agenda

Publicatie Rli-verkenning 'De som der delen. Verkenning samenvallende opgaven in de regio', 26/3/'2019

Op 26 maart 2019 heeft de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) zijn verkenning ‘De som der delen: Verkenning samenvallende opgaven in de regio’ aangeboden aan Gedeputeerde Staten van de Provincie Zeeland.

De voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer, de bewindslieden van de Ministeries van LNV, IenW, BZK en EZK ontvingen deze verkenning met een begeleidende brief. De digitale versie van deze verkenning is gepubliceerd op de Rli-website.

In het kader van deze verkenning organiseert de Rli op donderdagmiddag 20 juni aanstaande een werkconferentie in het Muntgebouw, Leidseweg 90 in Utrecht. Voor deze werkconferentie kunt u zich alvast inschrijven voor deelname, via uitnodiging@rli.nl. Dan wordt u in de weken voorafgaand hieraan nader geïnformeerd over het programma.

Werkconferentie 20 juni 2019

De Rli heeft in deze verkenning gekeken naar de vier duurzaamheidsopgaven die een grote impact op deze regio zullen krijgen: de energie­transitie, de voedseltransitie, de transitie naar een circulaire economie en de aanpassing aan klimaatverandering. Vanuit de casuïstiek van de Zuidwestelijke Delta trekt de raad conclusies die voor meer regio’s in Nederland gelden. Op 20 juni organiseert de Rli hierover een werkconferentie.

Met vriendelijke groet,

Dr. R. Hillebrand,
algemeen secretaris

Raad voor de leefomgevings en infrastructuur (Rli)
Bezuidenhoutseweg 30

Postbus 20906
2500 EX Den Haag

www.rli.nl