Uitnodiging Democratiefestival

  • 30 augustus 2019 00:00 t/m 31 augustus 2019 23:59
  • locatie: Nijmegen, eiland "Veur-Lent"
Direct opslaan in uw agenda

Komen jullie met de provincie Flevoland ook samen met inwoners naar het Democratiefestival op vrijdag 30 augustus of zaterdag 31 augustus op eiland Veur Lent in Nijmegen?
De eerste gemeenten en provincies hebben zich al aangemeld. Zij komen met een afspiegeling van hun inwoners per touringcar naar het eerste landelijke Democratiefestival. We nodigen je van harte uit om samen met 50 inwoners uit jouw provincie aanwezig te zijn op het Democratiefestival.

Het Democratiefestival wordt dé plek waar inwoners van Nederland in een zomerse sfeer met elkaar, met politici en maatschappelijke organisaties praten over maatschappelijke thema’s die zij belangrijk vinden. Iedereen is welkom om opinies te delen, inspiratie op te doen, bij te leren of een gezellige dag te hebben in een informele festivalsfeer. Democratie is de kunst van het samenleven en dat maken we op Veur Lent tastbaar met vele vormen van interactie. Van debatten, workshops, lezingen en excursies tot exposities, documentaires, speeddates en colleges.

Op www.democratiefestival.nu vind je meer informatie over de opzet en inhoud van het voor deelnemers gratis festival.

Wij hopen de provincie Flevoland te begroeten op vrijdag 30 of zaterdag 31 augustus op Veur Lent.

Met vriendelijke groet,
drs. K.H. Ollongren, Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
mr J.H.C. van Zanen, Voorzitter Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Activiteiten overzicht
madiwodovrzazo