Nationaal Gemeenteraadsdebat Hilversum

Nationaal Gemeenteraadsdebat Hilversum

  • 12 oktober 2019 10:00 tot 14:00
  • locatie: Gemeentehuis, Dudokpark 1, 1217 JE Hilversum
Direct opslaan in uw agenda

Na het grote succes van de eerste editie organiseren wij ook dit jaar weer het Nationaal Gemeenteraadsdebat. Op 12 oktober 2019 gaan raadsleden met elkaar in gesprek over dé twee onderwerpen waar ieder raadslid in Nederland over zou moeten nadenken. Wil je in gesprek gaan met andere raadsleden vanuit het hele land? Oefenen met debatteren aan de hand van relevante thema's binnen de gemeentepolitiek? Tijdens het Nationaal Gemeenteraadsdebat ga je namelijk in debat over de thema's jeugdzorg en energietransitie.

Het Gemeenteraadsdebat is een samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, VNG en de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden en zal wederom plaatsvinden in het bijzonder bijzondere Dudok gemeentehuis van Hilversum. De dag zal geopend worden door burgemeester Pieter Broertjes. 
Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan (er is een beperkt aantal plekken beschikbaar).

Terug