Opening verhalenroute Strandwachters Almeerderstrand

Opening verhalenroute Strandwachters Almeerderstrand

  • 22 november 2019 09:30 tot 11:30
  • locatie: Almeerderstrand, IJmeerdijk 1,1309 BA, Almere
Direct opslaan in uw agenda

Op vrijdag 22 november openen we met trots de gehele verhalenroute van de Strandwachters. Over een traject van drie kilometer langs het Almeerderstrand zijn er negen strandwachters te vinden. Allemaal houten objecten, die elk een eigen verhaal vertellen over het begin van Flevoland. Graag nodigen we je uit voor de feestelijke opening op vrijdagochtend 22 november tussen 9.30 en 11.30 uur op het Almeerderstrand. Het definitieve programma en de locatie volgen later. U kunt zich aanmelden kunt u deze link.

De verhalenroute van de Strandwachters wordt geopend door gedeputeerde van Flevoland Kunst en Cultuur Michiel Rijsberman en de Almeerse wethouder van Openbare Ruimte, Kunst en Cultuur en Stadsvernieuwing Hilde van Garderen. Daarna lopen we een deel van de route en trakteren we onderweg op wat lekkers.

Programma

09:30 Ontvangst
10:00 Opening
10:30 Verhalenroute met koptelefoon
11.30 Afsluiting


 

Terug