GEANNULEERD - MRA Congres

  • 17 april 2020 09:00 tot 18:00
  • locatie: De Arendshoeve, Aalsmeerderdijk 438, 1436 BL Aalsmeerderbrug
Direct opslaan in uw agenda

Onlangs heeft u een uitnodiging ontvangen voor het MRA Congres op vrijdag 17 april 2020. Vanmiddag hebben wij in de MRA Agendacommissie besloten dat het congres op deze datum niet zal doorgaan en zal worden uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Aanleiding voor het uitstel zijn de ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus.

Zoals u weet, zijn landelijk maatregelen ingesteld tegen de verspreiding van het virus. Een van deze maatregelen is het afgelasten van bijeenkomsten met meer dan honderd aanwezigen. Op het MRA Congres in Aalsmeerderbrug zouden we ongeveer 700 bezoekers verwachten. Hoewel de maatregelen vooralsnog gelden tot en met 6 april, is momenteel onduidelijk of en in hoeverre de maatregelen na 6 april worden verlengd. Dit brengt onzekerheid met zich mee in de voorbereidingen.

Bovendien is het MRA Congres, dat eens per twee jaar plaatsvindt, ook een feestelijk moment, waarop de netwerkpartners uit de metropoolregio elkaar ontmoeten en geïnspireerd raken. Daarom is het organiseren van het congres in april ook niet gepast en hebben wij besloten het congres uit te stellen.

Wanneer een nieuwe datum is bepaald, ontvangen alle genodigden een nieuwe uitnodiging. Wij hopen u op een later moment in goede gezondheid te mogen begroeten op het MRA Congres.


Met vriendelijke groet,
namens de MRA Agendacommissie