Opening Expositie ACHT

  • 06 september 2020 15:00 tot 17:00
  • locatie: Museum Nagele, Ring 23, 8308 AL Nagele
Direct opslaan in uw agenda

T.a.v. leden Provinciale Staten,

Namens Museum Nagele nodig ik u van harte uit om op 6 september bij de opening van onze nieuwe expositie ACHT aanwezig te zijn. In deze expositie kunt u ruimtelijk werk van het collectief Beeldhouwers.nu bezichtigen. De opening wordt verricht door Commissaris van de Koning in Flevoland, de heer Leen Verbeek. De opening wordt muzikaal omlijst door altvioliste Irma Haverkamp en orgelspel. In de bijlage vindt u de gehele tekst van de uitnodiging. 

De expositie ACHT is te bezichtigen van 3 september tot en met 29 november 2020. Op donderdag 3 september om 14 uur geven enkele exposanten een inleiding op hun werk; tevens preview van de expositie. Ook dan bent u van harte welkom.

N.B. Vanwege RIVM-voorschriften bent u verplicht uw komst vóór 31 augustus aan te melden via info@museumnagele.nl. Dit geldt zowel voor de inleiding op 3 september als voor de opening op 6 september (genodigden); tevens het aantal personen (max. 2) van hetzelfde huishouden doorgeven. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding wanneer we nog voldoende ruimte kunnen waarborgen. Raadpleeg ook vooraf onze website!