Webinar Regionale Mobiliteitsprogramma's

  • 24 september 2020 15:30 tot 17:30
  • locatie: digitaal
Direct opslaan in uw agenda

In het RMP werken gemeenten, provincies en Vervoerregio in Noord-Holland en Flevoland aan een samenhangend programma met maatregelen om de CO2-uitstoot van mobiliteit te verminderen en waar mogelijk kansen te benutten waar het gaat om veiligheid, leefbaarheid en slimme mobiliteit. Afgelopen maanden is de basis gelegd voor dit programma. Nu is het de tijd om gezamenlijk tot maatregelen te komen. De bedoeling is om van het RMP een gezamenlijk programma van alle decentrale overheden en andere relevante partijen in Noord-Holland en Flevoland te maken. De maatregelen worden in drie deelregio’s (Noord-Holland Noord, Metropoolregio Amsterdam en Noordoost Flevoland) in onderlinge afstemming opgesteld.

Om u bij te praten over het RMP nodigen wij u hierbij uit voor een informatief webinar. Tijdens het webinar komen de uitgangssituatie, de ambitie, doelstellingen, huidige stand van zaken en het vervolgproces van het RMP aan bod. Ook gaan we in op het regionale besluitvormingsproces en de wijze waarop u daarbij wordt betrokken. Bestuurders van de provincies en Vervoerregio delen hun beelden over het RMP met u en beantwoorden uw vragen.

We willen iedereen die aanwezig was en/of een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken. Kon u niet aanwezig zijn maar bent u wel geïnteresseerd in het programma? Bij deze delen we de opname van het webinar met u, zodat u deze op uw gemak terug kunt kijken. 

https://vimeo.com/461441500/bfcbfb5945