Masterclass sessie 2 Statenlidnu: Stakeholders in provinciaal beleid betrekken (volgeboekt)

  • 19 november 2020 19:30 tot 21:30
  • locatie: Digitaal
Direct opslaan in uw agenda

In aanvulling op onderstaande bericht. De eerste reeks van de masterclass is volgeboekt op 5 en 19 november en 10 december 2020. De tweede reeks staat open voor inschrijving op 13 januari en 27 januari en 10 februari 2021.

Het bericht op de website van Statenlidnu is aangepast en bijgevoegd treft u eveneens het aangepaste nieuwsbericht aan. Mochten er in de toekomst nog nieuwe data bijkomen dan worden deze vermeld op onze website https://www.statenlid.nu/opleidingen/masterclasses

De beroepsvereniging voor Statenleden: Statenlidnu heeft samen met de Universiteit van Utrecht deze masterclass ontwikkeld. De masterclass bestaat uit drie avondsessies van 19.30-21.30 uur op 5 en 19 november en 10 december 2020. De opzet is kleinschalig, zodat eigen reflecties en dialoog de ruimte krijgen. De masterclass is online, zodat iedereen mee kan doen. Een korte intake gaat aan de masterclass vooraf om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de vragen van de deelnemers. De thema’s van de drie avondsessies zijn als volgt:

Sessie 2: Stakeholders in provinciaal beleid betrekken
o Wie stakeholders (kunnen) zijn
o Vormen van betrokkenheid van stakeholders