Dag van het Bestuur

  • 20 maart 2023 09:15 tot 17:30
  • locatie: Leiden, Stadsgehoorzaal, Breestraat 60, Leiden
Direct opslaan in uw agenda

De Dag van het Bestuur is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken, in samenwerking met de VU School of Governance en de gemeente Leiden. De vraag op deze dag luidt: hoe kunnen we de decentrale democratie en bestuur nog responsiever en slagvaardiger maken? 

Met meer dan vijfhonderd deelnemers en meer dan honderdtwintig (!) sprekers bundelen we de denkkracht op weg naar nieuwe oplossingen. Laat je inspireren door topwetenschappers, bevlogen bestuurders, actieve volksvertegenwoordigers en kritische ervaringsdeskundigen. Zij geven kleur aan de bestuurlijke uitdagingen waar we in Nederland voor staan, schetsen de dilemma’s die ze daarbij zien en natuurlijk de oplossingsrichtingen. Zie hier het programma.

Deelname is gratis en u kunt zich via deze link inschrijven.