BIJ12 - Werkbezoek Unit Faunazaken

  • 03 april 2024 16:00 tot 19:00
  • locatie: Digitaal of Utrecht, BIJ12, Leidseveer 2
Direct opslaan in uw agenda

Dit betreft een bijeenkomst voor genodigden.
BIJ12 nodigt u uit voor werkbezoek aan BIJ12 Unit Faunazaken op woensdag 3 april van 16.00 tot 19.00 uur te Utrecht. Tijdens dit werkbezoek vertellen zij meer over hun werk met betrekking tot faunazaken.
Het is ook mogelijk om deze bijeenkomst digitaal bij te wonen. Wilt u hiervan gebruikmaken? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier. U kunt zich tot 13 maart via deze link aanmelden

Zijn er andere onderwerpen rondom faunazaken waar u graag meer over wilt weten dan kunt u dat BIJ12 via het aanmeldformulier.laten weten. Op basis van uw inbreng wordt een definitief programma gemaakt dat u eind maart van BIJ12 ontvangt.